ACORD IMOBILIARE – Beneficiile angajarii unei agentii imobiliare

22 mai 2020
0 Comments

Vanzarile de apartamente cresc de la an la an, in contextul in care tot mai multi romani aleg sa se mute la casele lor. Tot mai multi tineri proaspat casatoriti vor sa isi inceapa noua viata in apartamentul lor. Printre intrebarile care apar in procesul de alegere a unei locuinte apare si intrebarea inevitabila: ar trebui sa apelez la o agentie imobiliara sau nu?

Desi exista si oameni reticenti in a apela la serviciile unei agentii imobiliare atunci cand vor sa cumpere un apartament, exista anumite avantaje considerabile.

ACORD IMOBILIARE ROMAN. Care sunt beneficiile angajarii unei agentii imobiliare?

Unul dintre motivele principale pentru care este indicat sa apelezi la o agentie imobiliara este rationalizarea luarii deciziilor. O agentie imobiliara poate oferi acel grad de obiectivitate necesar in procesul alegerii apartamentului/casei potrivite. Uneori, tindem sa lasam emotiile sa ne acapareze in timpul luarii deciziilor. O agentie imobiliara ne poate ajuta sa privim acest process dintr-o perspectiva logica.

Un alt avantaj il constitutie asigurarea unor date precise de stabilire a preturilor in angajarea agentiilor imobiliare confirmate. Unul dintre cele mai importante aspecte ale tranzactiei cu proprietati este reprezentat de datele de stabilire a preturilor. Agentii se asigura ca datele de stabilire a preturilor furnizate sunt exacte, actualizate si relevante pentru zona in care se afla proprietatea.O agentie imobiliara te va ajuta sa negociezi.

Chiar daca consideram uneori ca negocierea  directa intre cumparatori si vanzatori este modalitatea directa de a avea discutii transparente si este benefica pentru ambele parti, uneori realitatea este putin diferita. S-ar putea sa apara anumite probleme pe care nu le poti impartasi direct cu proprietarul, cum ar fi aspecte legate de interiorul locuintei.

Cea mai buna parte in implicarea agentiei imobiliare este aceea ca cumparatorii nu sunt taxati daca se afiseaza proprietatea.

In cazul in care afacerea privind vanzarea de locuinte continua sa fie fructoasa, comisionul este platit de catre vanzator. Obiectivul principal al agentiei imobiliare este de a  va gasi o casa bazata pe dorintele si nevoile voastre. Pornind de la cunostintele lor solide si expertiza in domeniu, munca lor este sa va raspunda la orice intrebari aveti si sa va ajute sa treceti orice obstacole pentru ca, in cele din urma, sa va gasiti casa visurilor.

ACORD IMOBILIARE ROMAN. Importanta prezentei in social media a agentiei imobiliare.

In prezent, este foarte important pentru agentiile imobiliare sa fie prezente in social media. Pe langa site-urile agentiei, esentiale pentru relationarea cu clientii, existenta unei pagini de Facebook poate spori considerabil modul in care agentia ajunge la clienti. ACORD IMOBILIARE ROMAN a inteles acest lucru si, pe langa site-ul official unde sunt prezentate ofertele, detine si o pagina de Facebook.

            Indiferent daca alegeti sau nu serviciile unei agentii imobiliare, alegerea casei visurilor nu trebuie facuta in graba. Acest lucru necesita un intreg proces, pentru ca, in cele din urma, nu iti alegi casa, ci caminul in care vei locui, ideal pentru tot restul vietii, cu cei dragi.

Pentru alte informatii suplimentare si consultanta pentru a face alegerea potrivita pentru tine ne poti contacta :

Vezi toate ofertele noaste pe site https://acord-imobiliare.ro

Pagina oficiala de Facebook        https://www.facebook.com/AcordImobiliareRoman

Telefon                                    0741 120 310

Sediu ACORD IMOBILIARE         Strada Libertatii nr.14 vizavi de Casa de Cultura

Leave a Comment