ACORD IMOBILIARE ROMAN – CU NOI VINZI CHIAR AZI!

22 mai 2020
0 Comments
ACORD IMOBILIARE ROMAN - CU NOI VINZI CHIAR AZI!

ACORD IMOBILIARE ROMAN – CU NOI VINZI CHIAR AZI!

Încă din anul 2000 când am început activitatea, am îmbrățișat schimbarea și în mod constant am provocat practicile tradiționale pentru că am dorit să îmbunătățim continuu calitatea serviciilor noastre.

Pentru a finaliza cu succes o tranzacție este nevoie de experiență și calificare. Agenții ACORD urmează periodic cursuri și traininguri intensive pentru a vă furniza servicii de cea mai bună calitate.

Pe o piață imobiliară abia așezată, în care cumpărătorii “fac legea”, vânzătorii au înțeles că au nevoie de un alt fel de servicii imobiliare pentru a-și vinde proprietatea în condiții de preț și de timp cât mai bune.

Compania imobiliară ACORD a ales să lucreze cu Proprietarii imobilelor propuse spre vânzare prin Contracte de Reprezentare Imobiliară în mod special, față de obișnuitele Contracte de Intermediere.

Beneficiile majore ale Contractului de Reprezentare prin ACORD IMOBILIARE ROMAN:

   – Consilierul ACORD te reprezintă DOAR pe tine și interesele tale
   – Oferta este promovată către toți potențialii Cumpărători, inclusiv către clienții altor agenții imobiliare.
   – Proprietatea ta va avea vizibilitate maximă beneficiind de un pachet de promovare de top: ofertă recomandată, ofertă specială, oferta saptămânii.
   – Clienții care nu corespund criteriilor tale vor fi evitați.

Pentru a înțelege cum decurge o tranzacție și pentru a fi mult mai puțin stresant am creat pentru tine un nou  concept denumit : Procesul de Vanzare în Linie Dreaptă prin ACORD IMOBILIARE ROMAN

Procesul de Vanzare în Linie Dreaptă

Pentru informatii suplimentare si consultanta privind vanzarea sau cumpararea unui imobil sau teren va asteptam la sediu nostru din Stada Libertatii nr.14 vizavi de Casa de Cultura.

ACORD IMOBILIARE ROMAN – CU NOI VINZI CHIAR AZI!

AGENTIA ACORD IMOBILIARE ROMAN

Strada Libertatii nr.14

Tel 0741 120 310

Leave a Comment